uten strøm

Hei!

 

Sorry, for at jeg ikke har blogga siden mandag. På tirsdag så begynte fotballtreninga kl.16 og sluttet kl.1730. Stina ble med meg hjem etter det. Vi spiste vaffler og kooste oss.

Igår ble Stina med meg hjem, for vi skulle årne oss sammen til elvekvelden. Men strømmen gikk!! Og den kom ikke tilbake, så vi måtte til Agnete å årne oss. Vi dro på elevkvelden kl.1830. Der koste vi oss masse♥ Det var mere som en bli kjent kveld, sammen med Øra og Ørmelen. Den kvelden gikk ut på å danse og hoppe. Strømmen kom tilbake kl.18, men når jeg kom hjem kl.21, så gikk den igjen! Men den kom tilbake etter hvert.

Det blir sikkert ingen blogging mere idag heller, for når jeg kommer hjem er det bare å begynne med lekser, bytte om, spise mat og dra til trening. Og etter treninga skal jeg og Gine på kurs på dykkinga, så er det dykking, og etter dykkinga er det bare hjem å se Torsdag Kveld Fra Nydalen, så godnatt !   Nå åker det til skolen.

 Hva skal du idag ?

-Fredrikke

 

2 kommentarer

Nora- Legg meg til som venn!

17.mar.2011 kl.08:28

Skal på badeland :D:D:D

JenniferDaSilva

17.mar.2011 kl.14:41

Sol ! :)

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits