"I am number four"

Heisann!

 

Igår så fikk jeg heller ikke til å blogge. Var på samme trening som Fredrikke, så dykking etter det... Men skal prøve å blogge litt mer denne helga. Så... Det bringer oss til dagen idag. I siste time på skola idag var det siste stund sammen med musikkstudentene våre... Så vi spillte litt på instrumenter, så fikk vi sjokoladekake, kanelsnurrer, kjeks og saft. Ble en super dag! Da jeg kom hjem følte jeg meg slapp. Så jeg har bare sittet i senga  og gjort absolutt ingenting. Skal vaske litt og sånn senere i dag. Ikveld skal jeg på kino sammen med pappa og Arvid for å se "i am number four"! Premiere på den filmen her på Verdal i kveld. Mamma er borte for helga, så skal bare slappe av. Fredrikke skal soveover til meg lørdag til søndag. Tenkte vi skulle bli engie om et par ting ved denne bloggen. Så hvis det er noe dere vill at vi skal ordne på, så si ifra.
Tenkte jeg skulle lese litt i boka jeg låner. Serien jeg leser på heter "House og Night". Beste bok-serien jeg har lest! Er på bok nr. 4 nå. Så hvis du er en av de som liker å lese om vampyrer og kjærlighet og drama, så er dette en bok for deg! Leste bok nr. 3 på tre dager...

Spørsmål: Har du lest disse bøkene ? Har du sett "I am number four" ?

 

-Gine :)

Én kommentar

SiljeMyhre

11.mar.2011 kl.17:41

nei har ikke det: )

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits