Mine opplevelser den siste månden...

Hei! :)

 

Ettersom jeg er tilbake tenkte jeg at jeg kunne skrive om det jeg har fått opplevd den siste månden...

 

Jeg har vært ganske masse sammen med venner! Kan ikke leve uten dem. Har også vært på jentetur sammen med bestevennina mi! Der fant jeg "Starbucs Coffè"! Kjempegodt! Smakte bare med sjokolad da men. Tror man kan kjøpe det på REMA 1000. Stått slalom og bare kost meg. Etter vinterferien begynte jeg og mormor og male badet vårt oppe. Så er veggene hvite, døra lilla og gulvet grått. Før var veggene nederst dekket med grønn tapet og gul maling øverst, døra var også gul og gulvet var grønt... Så jeg ble kjempeglad for å se hvordan det ble! De andre tingene jeg har gjort er lesing, rydding og hjulpet mamma og pappa med div. ting.I dag har jeg vært på skola til to. Har sittet og gjort lekser og ordnet klart til mamma og pappa kommer hjem så vi kan spise. Dagen min går til å slappe av og kanskje gjøre lekser for dager fremover. Skal kanskje trene litt også.

Fikke lapp om elevkveld på ørmelen skole neste onsdag!  Gleder meg kjempemasse til å bli bedre kjent med folk jeg kanskje kommer i klassen med til høsten! :DSpørsmål: Hva skal dere idag ? Smakt "starbucks cofè" ?

-Gine  = )

 

 

 

Én kommentar

Carina og Victoria

08.mar.2011 kl.16:13

jeg skal ingenting i dag, bare slappe av:)

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits