Jeg er tilbake og har noen spørsmål til DERE ! : )

Hei lesere!! : )

 

Kjempelenge siden jeg har skrevet på denn bloggen! Har litt mye som skjer i hverdagen, så har rett og slett ikke kommet på eller hatt tid til å blogge...  Men nå skal jeg prøve å blogge litt mer. Men det er ikke sikkert jeg klarer å prøve å holde dere oppdatert på hverdagen min hver dag. Fredrikke er oe her, og hun har klart å holde denne bloggen kjempebra mens jeg ikka har vært her! Hun er kjempsnill og flink! :)

Skal også takke dere lesere! Jeg har sittet og lest igjennom kommentaren! Synes det er kjempekoselig og kjempesnillt at dere fortsetter og leser blogen vår! Det er også kjempehyggelig at dere sender oss kommentarer!Jeg har også noen spørsmål til dere ;)

* Er det noe dere er missfornøyde med bloggen vår ?

* Ihvertfall, hva er det ?

* Er det noe dere vill ha mer av på bloggen vår ?

Det var egentlig alt ;)

 

-Gine  =)

2 kommentarer

misskuleastrid

08.mar.2011 kl.15:32

syntes dere bør ha bilder av dere selv

Fredrikke og Gine

08.mar.2011 kl.15:46

Sv: Desverre får ikke jeg eller Fredrikke lov til å legge ut bilder av oss selv på bloggen :( Synes selv at det er ganske kjipt, men prøver å gjøre det beste ut av det ;)

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits