Åre

Heia :)

 

Sorry, for lite blogging. Har bare ikke giddet å blogget.

Torsdag dro jeg jo til Gine. Haha, aner ikke hva vi gjorde! (bare så dere vet det, jeg er veldig glemsk!) Men iallefall så dro vi på dykking.
Fredag dro jeg til Gine da også, låover da. Vi så film, men jeg sovna inni filmen. Jeg våkna igjen kl.kvart på 11. Da hadde Gine akkurat lagt seg. Hun sovna fort, jeg fikk ikke sove å det hele tatt ! Jeg var livredd, av en og en annen grunn.. :-P
Jeg og Arvid satt bare å snakka. Sovna tilslutt da. Våkna halv.8 idag, for vi har vært i Åre idag. Pappa kom å hentet oss kl.9.
Gine skulle kjøre snowboard idag også, så derfor dro vi bare i barnebakken, mens pappa kjørte sammen med en kompis. Jeg og Gine gikk på kafen å kjøpte oss en burger. Litt utover dagen tok Gine på seg skiene igjen, så vi kjørte litt over alt.

Sitter bare hjemme å hører musikk. Syykt kjedelig ! Nå er det endelig vinterferie, ventet på det lenge nåå ♥ Tirsdag skal jeg, Gine, mamma og tante til Trondheim på shopping!!

 

 

Spørsmål Har dere vinterferie ?

-Fredrikke

 

Én kommentar

SiljeMyhre

19.feb.2011 kl.22:12

ja det har jeg !

sv; jeg kommenterer alltid tilbake ! ;)

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits