Oppsumerig av de fire siste dagene... ;-)

Heijsann!

 

En stund siden sist! Blogglysten har ikke vært på topp, og nettet på rommet mitt funker ikke. Så... Jeg e\tenkte jeg kunne skrive fra de siste fire dagene.

Fredag: Fredrikke kom for å soveover. Vi spiste taco og så "When In Rome". Vi gjorde egentlig ikke noe mer.

Lørdag: Vi ble vekket rundt halv ni tiden. Spiste frokost og satte oss i bilen på vei til Åre. Jeg, pappa, Fredrikke, Arvid og Ole Martin stod slalåm og snowboard hele dagen. Første gangen jeg prøvde snowboard. Det var kjempegøy! Kom hjem cr. seks. Spiste pizza og så "Grown Ups".

Søndag: Pappa vekket meg. Vi gikk ned for å gi mamma gave og kort. Hun ble kjempeglad! Etter frokost måtte vi bli med henne og pappa ut og gå en tur. Mormor var neste stopp. Der fikk vi kjøtt og kålrabistappe. Etter det ble det is. Senere dro vi til farmor. Jeg og mamma dro til SPREK etter det. Der var det en pilatestime som vi ville prøve å være med på. Løp også på tredemølla i tyve mintutter etter det.

I dag: Kom hjem etter skola og gjorde lesker. Skal være med mamma på SPREK i dag også. Da blir det Zumba :D

Skal også si at jeg skal ta meg en bloggpause. Har så masse annet som foregår nå, så da har jeg ikke tid til å tenke på bloggen hver dag. Vet ikke hvor lenge jeg blir borte, men kommer tilbake!  :DSpørsmål: Står du Snow Board ? Har du trent på SPREK ?

 

-GIne

Én kommentar

astrid

14.feb.2011 kl.18:40

kult bilde

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år. Vi er søskenbarn, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre. Legg oss til som venn. Vi kommenterer alltid tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits