Melder meg halveis ut...

Hei.

I mitt liv skjer det litt forskjellig nå. Har vært litt att og frem på sykehus for noen grunner. Skolen er ganske slitsom, og vill helst prøve å være sammen med familie og venner. Så derfor melder jeg meg halveis ut fra denne bloggen. Kommer innom og skriver noen innlegg når jeg har tid og gidder. Er kjempeglad i leserne og ønsker Fredrikke lykke til med den nye bloggen. Håper dere også følger med på den. Men jeg slutter ikke å blogge, men bare så dere vet det. Jeg blogger ikke hver dag.

 

Men dagen min :

I dag var jeg på skola til halv ett. Da kom pappa og henta meg. Dro til sykerhuset. Var på undersøkelse og tok blod prøver. Er litt vondt, for de fylte fem runde glass med blod. Jaja... Kom hjem i tre tiden. Spiste mat og pakket for helga. Skal være til onkel på steinkjer helt til søndag. Er der nå. Skal se NM i helga, men skal sikkert finne på noe annet også. Vet ikke hvordan resten av kvelden blir, men...

Spørsmål: Ser dere NM ?

 

-Gine♥

 

4 kommentarer

Sykehuset? hva skjer?håper det går fint med deg isåfall!

Gine Emilie :))

27.jan.2011 kl.19:37

Det går fint med meg (tror jeg) ;)

skoff

27.jan.2011 kl.20:19

Skal du på NM?

Fredrikke og Gine

27.jan.2011 kl.22:25

Skoff: Ja, skal se på NM i hele helga ;)

Stina: : ))))

Skriv en ny kommentar

Fredrikke og Gine

Fredrikke og Gine

12, Verdal

Vi er to jenter på 12, snart 13 år :) Vi er søskenbar, og er kansje litt mer sammen med hverandre enn andre ;) Les bloggen vår, og hvis du vill, legg oss til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits